Förfrågan

Då vi har flera miljoner flygbilder från hela Sverige i vårt arkiv behöver vi lite hjälp av Dig för att kunna hitta det Du söker. Har Du en flygbild sedan tidigare, står ofta ett arkivnummer på baksidan. Uppge detta och även flygfotoföretagets namn, om det finns. Har du även möjlighet att fota av tavlan och maila bilden är detta till stor hjälp, även om den är rejält urblekt.

Lättast är om du uppger en nutida adress, sökbar på hitta.se eller eniro.se Beskriv huset, dess färg och eventuellt andra kännetecken. Vi ser gärna att du skickar ett mail till arkivet@aerobilder.se.

För dig som föredrar brev

Vi har ett enkelt formulär som vi vill att du fyller i efter bästa förmåga samt gör en enkel skiss över fastigheten:
Klicka för att hämta frågeformulär
Klicka här för att ladda ned Adobe Reader gratisNär du fyllt i frågeformuläret kan du sända det till nedanstående adress.
Vill du även skicka med några egna foton på fastigheten/objektet så går det bra.
Adressen är:
Svenska Aero-Bilder AB Gesällgatan 2A 
745 39 Enköping
(Var vänlig ange om du vill ha fotona i retur)

Så snart vi mottagit din förfrågan startar vi sökningen så fort vi kan. Har du tur kan svaret komma samma dag, ibland tar det 2-3 veckor, allt beror på mängden frågor vi fått.
Har du mer bråttom än så ring 0171 - 241 00

Övriga frågor

För att vi ska kunna återkoppla till er är det viktigt att ni anger korrekt e-postadress och/eller telefonnummer i formuläret nedan.
 
Kontakta oss
 
 
Smode Webbutveckling
Svenska Aero-Bilder AB Gesällgatan 2A, 745 39 EnköpingOrgnr: 556645-6710
Telefon: 0171- 241 00Fax: 0171- 300 85E-post: info@aerobilder.se
 
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.